Chocolade

“Chocolade is geluk, en ik zal geluk nooit opofferen om een kilo minder te wegen.”

Zien, proeven en genieten…
Handgemaakte bonbons en chocolade van Visser. Ambacht en Pure Passie zijn door de Limburgse Chocolatiers van Visser meesterlijk vertaald in hun producten. U ziet, proeft  en beleefd een ware smaaksensatie van vele uiteenlopende ‘bonboncreaties’.

Dagelijks staan de vakmensen van Visser Chocolade klaar om kwaliteitsproducten te vervaardigen. Er wordt met de allerbeste grondstoffen gewerkt: uitsluitend chocolade uit het topsegment van Callebaut, hazelnoot- en amandelpraline, room, roomboter,  Tahiti-vanille en esprits van de beste likeurhuizen.

Immers kwaliteit is smeltgedrag in de mond.

Door uitsluitend de beste ingrediënten in  combinatie met de juiste chocolade verwerkingstechniek te gebruiken, kan een perfecte smaakbeleving tot stand gebracht worden! Alle handgemaakte bonbons zullen de  kwaliteitscontrole moeten doorstaan om uiteindelijk de consument te verleiden en wellicht  terug te laten komen!

Wij hebben voor u een zeer ruim assortiment bonbons samengesteld, dus kom snel langsom uzelf te overtuigen van deze “Tasty” uit Limburg.

Uiteraard zijn deze bonbons het ideale cadeau om iemand mee te verrassen. Wij hebben 3 verschillende maten doosjes tot onze beschikking, u zorgt zelf voor de selectie van de bonbons en wij zorgen voor een feestelijk passende verpakking. Het cadeau dat altijd in de smaak valt!