Chocolade

“Chocolade is geluk, en ik zal geluk nooit opofferen om een kilo minder te wegen.”

Zien, proeven en genieten…
Handgemaakte bonbons en chocolade. Ambacht en Pure Passie zijn door onze chocolatiers  meesterlijk vertaald in hun producten. U ziet, proeft  en beleefd een ware smaaksensatie van vele uiteenlopende ‘bonboncreaties’.

Er wordt met de allerbeste grondstoffen gewerkt: uitsluitend chocolade uit het topsegment van Callebaut, hazelnoot- en amandelpraline, room, roomboter,  Tahiti-vanille en esprits van de beste likeurhuizen.

Door uitsluitend de beste ingrediënten in  combinatie met de juiste chocolade verwerkingstechniek te gebruiken, kan een perfecte smaakbeleving tot stand gebracht worden! Alle handgemaakte bonbons zullen de  kwaliteitscontrole moeten doorstaan om uiteindelijk u te verleiden en optimaal te laten genieten!

Wij hebben voor u een zeer ruim assortiment bonbons samengesteld, dus kom snel langsom uzelf te overtuigen van deze “Tasty” uit Assen.

Uiteraard zijn deze bonbons het ideale cadeau om iemand mee te verrassen. Wij hebben 3 verschillende maten doosjes tot onze beschikking, u zorgt zelf voor de selectie van de bonbons en wij zorgen voor een feestelijk passende verpakking. Het cadeau dat altijd in de smaak valt!