“Cappuccino zoals u hem nog niet gehad heeft”.

Coffee-Tasty | Passie voor koffieLiefde en passie voor de koffie.
U drinkt bij Coffee & Tasty cappuccino zoals cappuccino moet zijn. Onze barista’s laten u graag genieten van een klassiek bereidde cappuccino, latte macchiato of een heerlijke espresso. Niet zomaar een druk op de knop, maar liefde en passie voor de koffie, het vak en het materiaal.

Kijk rustig met ons mee, we hebben geen geheimen.
Wij gunnen u een “kijkje in onze keuken” en laten u graag zien hoe wij onze producten bereiden en leggen u graag uit welke handelingen we doen. Mocht u bijvoorbeeld vragen hebben over het opschuimen van de melk, welke koffie zich goed leent voor een cappuccino of latte? of andere vragen schroom u dan niet want wij helpen en adviseren u graag.

Onze koffiekaart varieert van een heerlijke koffie tot een heerlijke Latte Macchiato de luxe met caramel, slagroom en nootjes. Verder is er elk seizoen een wisselende koffiespecialiteit, elk met een voor dat seizoen perfect passende smaak.

“Ice Cold & Tasty:”

Vooral bij warm weer kunt op het voorgelegen terras genieten van ijskoude koffie en thee specialiteiten.
Wat dacht u bijvoorbeeld van onze overheerlijke ijscappuccino of 1 van onze ijsthee varianten die worden bereid op basis van echte thee.

“there’s no life before coffee….”

 


Ook thuis  heerlijk koffie zetten?
Dat kan…..met onze overheerlijke koffie collectie.

U kunt kiezen uit diverse opties zoals: Hele bonen, Espressomaling, Snelfiltermaling of Cafetiére maling.