Theefilter mok

 6.50

Theefilter mok

Geschikt voor vrijwel alle mokken

Aluminium filter met lekschaaltje

Artikelnummer: 0003 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Theefilter mok

Geschikt voor vrijwel alle mokken

Aluminium filter met lekschaaltje

 

Uw thee verdiend de beste filter.

En om van deze thee maximaal te kunnen genieten is het gebruik van een “theefilter mok” een aanrader.

De theefilters uit ons assortiment bestaan uit verschillende maten en typen. Voor ieder gebruik is een geschikte filter te vinden.

De theefilters mok met lekschaaltjes zijn van aluminium en dus duurzaam. Na gebruik afspoelen onder de kraan (vaatwasser wordt afgeraden) en opnieuw gebruiken.

Daarnaast zijn deze theefilters handig in gebruik. Een schepje thee in het zeefje (1 schepje per kopje), in de mok of theepot hangen, en genieten van uw favoriete theesoort.

 

Coffee & Tasty staat voor kwaliteit!

Coffee & Tasty is al jaren uw leverancier van hoogwaardige koffie en thee en aanverwante artikelen.

Daarnaast letten we op kwaliteit, milieu en prijs. Uw producten worden door ons kwaliteitsteam uitvoerig van tevoren getest.

Hierdoor staan wij 100% achter onze producten en bieden we hierbij de nodige service en garantie die u van een goed product mag verwachten. Onze service stopt niet bij de uitgang.

Naast de kwaliteit letten we ook op het productieproces en de gebruikte materialen. Zijn deze schadelijk voor het milieu? Dan proberen we dit zo veel mogelijk te vermijden en / of een alternatief te vinden.

 

Naast de filters hebben we nog meer accessoires in ons assortiment voor zowel koffie als thee. Klik hieronder op de button om ons overige assortiment te zien.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.