Espresso del Mundo

 5.95 20.95

Geheim recept. Zeer uitgesproken, voor de perfecte cappuccino.

Melange (Zuid-Amerika, Indonesië)

Arabica bonen

Zeer krachtig, vol en uitgesproken van smaak.

Meest geschikt voor cappuccino en / of espresso.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Geheim recept. Zeer uitgesproken, voor de perfecte cappuccino.

Melange (Zuid-Amerika, Indonesië)

Arabica bonen

Zeer krachtig, vol en uitgesproken van smaak.

Meest geschikt voor cappuccino en / of espresso.

Espresso del Mundo

Er zijn vele soorten koffie in de wereld.
De koffie van Coffee & Tasty is daarom ook zorgvuldig geselecteerd en is een perfecte combinatie van biologisch, eerlijk, fairtrade,  modern en traditioneel.

Door nauw samen te werken met de koffieboeren uit diverse landen, kunnen we een perfecte kwaliteit garanderen. Als beloning krijgen de koffieboeren en plukkers hiervoor een goede prijs gerelateerd aan de kwaliteit van hun product.

Al onze koffiesoorten worden door koffiespecialisten getest en gekeurd op smaak, geur, kleur en kwaliteit. Dit gebeurd tijdens transport, tijdens binnenkomst bij de branderij en na het brandproces. Zo wordt een constante kwaliteit gewaarborgd.

Koffie heeft verschillende verhalen omtrent de oorsprong. Waarschijnlijk is de koffie het eerst opgemerkt in Ethiopië. Volgens de legende zag geitenboer Kaldi zijn geiten erg opgewonden worden na het eten van bepaalde bessen. De herder plukte de bessen, kookte ze en de koffie was ontstaan…

Koffie groeit in bessen. Het is als het ware de pit van de Coffea Arabica of de Coffea Robusta. In elke bes groeien meestal 2 bonen. Door een fermentatieproces en verwerkingsproces ontstaat de uiteindelijke groene koffieboon die na het branden de uiteindelijke koffie geeft die we uit de winkel kennen.

Coffee & Tasty Assen is al jaren uw leverancier van hoogwaardige koffie en thee en aanverwante artikelen. Kies uit meer dan 25 soorten koffie.

Extra informatie

Gewicht

250 gr, 500 gr, 1000 gr

Maling

Hele bonen, Espressomaling (fijn), Snelfiltermaling (medium), Cafetiére maling (grof)