Traditional

(1 klantbeoordeling)

 5.95 154.50

Notig, vol en aards

Nuances: cacao, walnoot, hout en aarde

Blend

Arabica en robusta

Espresso: 6   Cappuccino: 6   Lungo: 9

(1 = minst geschikt; 10 = meest geschikt)

Herkomst: Midden en Zuid Amerika, Afrika.

Wissen
Artikelnummer: 11151 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Traditional

De Traditional is een bonenmelange met een notige, volle en aardse smaak. De nuances van cacao, walnoot, hout en aarde geven deze koffie karakter. De Traditional is een koffie die heerlijk is voor elk moment van de dag. Geschikt voor alle koffievarianten.

 

Notig, vol en aards

Nuances: cacao, walnoot, hout en aarde

Blend

Arabica en robusta

Espresso: 6   Cappuccino: 6   Lungo: 9

(1 = minst geschikt; 10 = meest geschikt)


Er zijn vele soorten koffie in de wereld. De koffie van Coffee & Tasty is daarom ook zorgvuldig geselecteerd en is een perfecte combinatie van biologisch, eerlijk, fairtrade,  modern en traditioneel.

 

Eerlijke handel.

Door nauw samen te werken met de koffieboeren uit diverse landen, kunnen we een perfecte kwaliteit garanderen. Als beloning hiervoor krijgen de koffieboeren en plukkers hiervoor een goede prijs. Deze is gerelateerd aan de kwaliteit van hun product.

 

Kwaliteit gegarandeerd.

Al onze koffiesoorten worden getest en gekeurd. Dit gebeurd tijdens transport, tijdens binnenkomst bij de branderij en na het brandproces. Zo wordt een constante kwaliteit gewaarborgd.

 

Koffie en geiten.

Koffie heeft verschillende verhalen omtrent de oorsprong. Een theorie is dat de koffie het eerst opgemerkt in Ethiopië. Volgens de legende zag geitenboer Kaldi zijn geiten erg opgewonden worden door het eten van bepaalde bessen. De herder plukte vervolgens de bessen, proefde ze zelf en ontdekte de eerste koffie…

 

Koffiepitten.

Koffie groeit in bessen. Het is als het ware de pit van de koffieplant (Coffea Arabica of de Coffea Robusta). In deze bessen groeien meestal 2 bonen. Door vervolgens een fermentatieproces en verwerkingsproces toe te passen, ontstaat de uiteindelijke groene koffieboon.

Deze boon wordt na het branden de uiteindelijke koffie geeft die we uit de winkel kennen.

Coffee & Tasty is al jaren uw leverancier van hoogwaardige koffie en thee en aanverwante artikelen. Kies uit ons ruime aanbod koffie, bonen of gemalen.

Extra informatie

Gewicht

250 gram, 500 gram, 1 kilo, 3 kilo, 8 kilo

Maling

Hele bonen, Espressomaling (fijn), Snelfiltermaling (medium), Cafetiére maling (grof)

1 beoordeling voor Traditional

  1. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

    Topkoffie! Lekker als espresso

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.