Traditional

(1 klantbeoordeling)

 5.95 158.00

Notig, vol en aards

Nuances: cacao, walnoot, hout en aarde

Blend

Arabica en robusta

Espresso: 6   Cappuccino: 6   Lungo: 9

(1 = minst geschikt; 10 = meest geschikt)

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Traditional is een bonenmelange met een notige, volle en aardse smaak. De nuances van cacao, walnoot, hout en aarde geven deze koffie karakter. De Traditional is een koffie die heerlijk is voor elk moment van de dag. Geschikt voor alle koffievarianten.

 

Notig, vol en aards

Nuances: cacao, walnoot, hout en aarde

Blend

Arabica en robusta

Espresso: 6   Cappuccino: 6   Lungo: 9

(1 = minst geschikt; 10 = meest geschikt)


Er zijn vele soorten koffie in de wereld. De koffie van Coffee & Tasty is daarom ook zorgvuldig geselecteerd en is een perfecte combinatie van biologisch, eerlijk, fairtrade,  modern en traditioneel.

Door nauw samen te werken met de koffieboeren uit diverse landen, kunnen we een perfecte kwaliteit garanderen. Als beloning krijgen de koffieboeren en plukkers hiervoor een goede prijs gerelateerd aan de kwaliteit van hun product.

 

Al onze koffiesoorten worden door koffiespecialisten getest en gekeurd op smaak, geur, kleur en kwaliteit. Dit gebeurd tijdens transport, tijdens binnenkomst bij de branderij en na het brandproces. Zo wordt een constante kwaliteit gewaarborgd.

 

Koffie heeft verschillende verhalen omtrent de oorsprong. Waarschijnlijk is de koffie het eerst opgemerkt in Ethiopië. Volgens de legende zag geitenboer Kaldi zijn geiten erg opgewonden worden na het eten van bepaalde bessen. De herder plukte de bessen proefde er zelf van en een basis voor een enorme ontwikkeling van koffie was ontstaan…

 

Koffie groeit in bessen. Het is als het ware de pit van de Coffea Arabica of de Coffea Robusta. In elke bes groeien meestal 2 bonen. Door een fermentatieproces en verwerkingsproces ontstaat de uiteindelijke groene koffieboon die na het branden de uiteindelijke koffie geeft die we uit de winkel kennen.

 

 

Coffee & Tasty Assen is al ruim 10 jaar uw leverancier van hoogwaardige koffie en thee en aanverwante artikelen.

Extra informatie

Gewicht

250 gram, 500 gram, 1 kilo, 3 kilo, 8 kilo

Maling

Hele bonen, Espressomaling (fijn), Snelfiltermaling (medium), Cafetiére maling (grof)

1 beoordeling voor Traditional

  1. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

    Topkoffie! Lekker als espresso

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.