Lemon loves pineapple

 3.95

Het heeft de smaak van een frisse, romige limoen sorbet.
Ingrediënten: rooibos thee, stukjes ananas, limoenschilletjes, stukjes limoen en sap, sinaasappel stukjes
en goudsbloembloesem.

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: 22331 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

80 gram

Het heeft de smaak van een frisse, romige limoen sorbet.
Ingrediënten: rooibos thee, stukjes ananas, limoenschilletjes, stukjes limoen en sap, sinaasappel stukjes
en goudsbloembloesem.

 

Lemon loves pineapple.

Er zijn vele soorten thee in de wereld. De thee van Coffee & Tasty is daarom ook zorgvuldig geselecteerd en is een perfecte combinatie van biologisch, eerlijk, modern en traditioneel.

Goede contacten met theeplantages wereldwijd maken de kwaliteit van onze theesoorten uniek.

Al onze theesoorten worden door professionele thee sommeliers geproefd en gekeurd op smaak, geur, kleur en kwaliteit. Dit gebeurd tevens tijdens transport. Zo wordt een constante kwaliteit gewaarborgd.

Thee bestaat al duizenden jaren. In het jaar 2700 voor Chr. werd er al gesproken over thee in Chinese literatuur. boeddhistische monniken hebben uiteindelijk de thee naar Japan gebracht. Omdat boeddhisme de belangrijkste religie was in Japan werd de groene thee een nationale drank in Japan. Rond het jaar 1600 kwam de eerste thee naar Europa. Dit hebben we te danken aan de V.O.C.

Thee groeit aan planten welke worden geplukt en gedroogd. Afhankelijk van het droogproces ontstaat een groene, Oolong of zwarte thee. Rooibos thee komt van een aparte plant, waarvan de naaldjes gebruikt worden als thee.

Coffee & Tasty Assen is al jaren uw leverancier van hoogwaardige koffie en thee en aanverwante artikelen. Meer dan 25 soorten koffie en meer dan 100 soorten thee vind u in de theekast van Assen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.