Glimlach van Liza groene thee

 3.95 45.00

Glimlach van Liza groene thee

Ingr.: groene thee, zoete aardbeien, kersen en rozenblaadjes.

Wissen
Artikelnummer: 30215 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Glimlach van Liza groene thee

Ingr.: groene thee, zoete aardbeien, kersen en rozenblaadjes.

Er zijn vele soorten thee in de wereld.

Zo ook de glimlach van Liza groene thee.

De thee van Coffee & Tasty is daarom ook zorgvuldig geselecteerd en is een perfecte combinatie van biologisch, eerlijk, modern en traditioneel.

Goede contacten met theeplantages wereldwijd maken de kwaliteit van onze theesoorten uniek en door de korte lijntjes hebben we zicht op eerlijke handel en een goed product.

Thee bestaat al enkele duizenden jaren. In oude Chinese literatuur is er al over te lezen. Hoe thee precies is ontstaan is niet helemaal duidelijk. Er bestaan verschillende theorieën hiervoor. Boeddhistische monniken hebben uiteindelijk de thee naar Japan gebracht. Omdat boeddhisme de belangrijkste religie was in Japan werd de groene thee een nationale drank in Japan. Rond het jaar 1600 kwam de eerste thee naar Europa. Dit hebben we te danken aan de V.O.C. Nederland is dus een belangrijke speler geweest in de introductie van thee in Europa.

Thee komt van de theeplant (Camellia Sinensis). Afhankelijk van het droogproces ontstaat een groene, oolong of zwarte thee. Ook bepaald de plukperiode, de groeitijd van de plant en het deel van de plant wat wordt geplukt de smaak en kwaliteit.

Rooibos thee en zwarte thee zijn niet echt een thee. Deze komen van andere planten, kruiden of struiken.

Coffee & Tasty is al jaren uw leverancier van hoogwaardige koffie en thee en aanverwante artikelen.

Meer dan 25 soorten koffie en meer dan 150 soorten thee vind u in ons assortiment.

Extra informatie

Gewicht

70gr, 1kg