LENTEKOFFIE (Café Molla)

 6.50 172.00

Fruitig, bloemig en mild

Nuances: sinaasappel, bloemen en lichte rietsuiker

Blend

Arabica

Espresso: 6   Cappuccino: 6   Lungo: 9

(1 = minst geschikt; 10 = meest geschikt)

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Café Molla is al jaren onze speciale lentekoffie en dus alleen gedurende dit jaargetijde verkrijgbaar. Deze koffie is een blend van Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse koffiesoorten. Verschillende smaaksensaties als fruitig en bloemig komen terug in deze koffie. Nuances van sinaasappel, bloemen en lichte rietsuiker maken deze koffie bijzonder lekker! De Café Molla is geschikt voor alle koffievarianten, maar bijzonder lekker als lungo.

 

Fruitig, bloemig en mild

Nuances: sinaasappel, bloemen en lichte rietsuiker

Blend

Arabica

Espresso: 6   Cappuccino: 6   Lungo: 9

(1 = minst geschikt; 10 = meest geschikt)


Er zijn vele soorten koffie in de wereld. De koffie van Coffee & Tasty is daarom ook zorgvuldig geselecteerd en is een perfecte combinatie van biologisch, eerlijk, fairtrade,  modern en traditioneel.

Door nauw samen te werken met de koffieboeren uit diverse landen, kunnen we een perfecte kwaliteit garanderen. Als beloning krijgen de koffieboeren en plukkers hiervoor een goede prijs gerelateerd aan de kwaliteit van hun product.

 

Al onze koffiesoorten worden door koffiespecialisten getest en gekeurd op smaak, geur, kleur en kwaliteit. Dit gebeurd tijdens transport, tijdens binnenkomst bij de branderij en na het brandproces. Zo wordt een constante kwaliteit gewaarborgd.

 

Koffie heeft verschillende verhalen omtrent de oorsprong. Waarschijnlijk is de koffie het eerst opgemerkt in Ethiopië. Volgens de legende zag geitenboer Kaldi zijn geiten erg opgewonden worden na het eten van bepaalde bessen. De herder plukte de bessen proefde er zelf van en een basis voor een enorme ontwikkeling van koffie was ontstaan…

 

Koffie groeit in bessen. Het is als het ware de pit van de Coffea Arabica of de Coffea Robusta. In elke bes groeien meestal 2 bonen. Door een fermentatieproces en verwerkingsproces ontstaat de uiteindelijke groene koffieboon die na het branden de uiteindelijke koffie geeft die we uit de winkel kennen.

 

 

Coffee & Tasty Assen is al ruim 10 jaar uw leverancier van hoogwaardige koffie en thee en aanverwante artikelen.

Extra informatie

Gewicht

250 gram, 500 gram, 1 kilo, 3 kilo, 8 kilo

Maling

Hele bonen, Espressomaling (fijn), Snelfiltermaling (medium), Cafetiére maling (grof)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.